Det står ”Ett problem uppstod. Begäran misslyckades: Obehörig (401)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Ett problem uppstod vid inloggningen. Begäran misslyckades: Obehörig (401) (Sorry, we had trouble logging you in. Request Failed: Unauthorized.)

Det tyder oftast på ett problem med programvaran eller internetanslutningen som hindrar din Apple TV 4 eller Apple TV 4K från att ansluta till Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Installera om Netflix-appen

Ta bort Netflix

1. Markera Netflix-appen på Apple TV:s hemskärm.

2. Tryck och håll kvar i mitten av pekplattan eller den runda klickplattan på fjärrkontrollen tills Netflix-appen börjar skaka.

3. Tryck på uppspelningsknappen/pausknappen för att ta bort appen.

4. Välj Ta bort (Delete) för att bekräfta.

Installera om Netflix

1. Öppna App Store på Apple TV:s hemskärm.

2. Sök efter ”Netflix” för att hitta appen och välj sedan Installera (Install).