Hur du tittar på Netflix på en tv

För att titta på Netflix på din tv behöver du en enhet med Netflix-appen. Netflix-appen finns på många olika:

• Smart-tv-apparater

• Digitalboxar

• Blu-ray-spelare

• Spelkonsoler

Netflix-klara tv-apparater hittar du Netflix-appen i huvudmenyn eller på hemskärmen. Om din tv har en appbutik kan du söka efter Netflix för att se om appen finns tillgänglig.

Obs!
Ibland kan du behöva uppdatera enheten för att hitta och installera Netflix-appen. Om du är osäker på hur du uppdaterar programvaran på din tv kan du titta i bruksanvisningen eller kontakta tillverkaren.

På tv-apparater som inte har appen kan du använda en streamingspelare eller en mobil enhet för att titta på Netflix på en tv.