Det står ”Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten (-100)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten (-100) (Sorry We Could Not Reach the Netflix Service.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Återställ standardinställningarna på din Amazon Fire TV

Obs! Följande steg rensar alla data som du lagrat på din Amazon Fire TV. Det kan omfatta appar, sparade lösenord och annan information. Innan du fortsätter kontrollerar du att du har tillgång till inloggningsinformationen för alla appar och tjänster, inklusive lösenordet för Wi-Fi-nätverket.

1. Tryck på knappen Hem (Home) på din fjärrkontroll.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj System eller Enhet (Device).

4. Välj Återställ till fabriksinställningar (Restore to Factory Defaults).

5. Prova Netflix igen.

Kontakta Amazon för ytterligare hjälp om du fortfarande inte kan streama när du har följt de här stegen.

Vad ska jag göra härnäst?

Om det här felet fortsätter efter att du genomfört en fullständig fabriksåterställning kan det innebära att din enhet har ett fel som inte går att avhjälpa. Ta kontakt med enhetens tillverkare för att få hjälp.

Smart-tv

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Kontakta enhetens tillverkare

Din enhet har problem med hårdvara eller programvara som bara tillverkaren kan lösa. För att fortsätta titta på Netflix bör du kontakta enhetens tillverkare och be om följande:

• Hjälp att uppgradera till den senaste versionen av den inbyggda programvaran för enheten.

Om din enhet redan är uppdaterad eller om det inte finns några tillgängliga uppdateringar kanske tillverkaren har andra förslag på hur du kan lösa problemet. Om de inte har några ytterligare felsökningssteg, eller om ytterligare steg inte löser problemet, måste du använda en annan Netflix-klar enhet för att fortsätta streama.