Netflix-fel U7361-1253-C00D36B4

Om du stöter på felkoden U7361-1253-C00D36B4 på din Windows 10-dator beror det ofta på ett problem med datorns ljuddrivrutiner. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Använder du en tv som skärm?

Ibland kan det här problemet uppstå när man använder en tv som en extern datorskärm.

• Koppla bort datorn från tv:n och spela upp serien eller filmen igen. Om du kan spela upp den utan problem kan du kontrollera bruksanvisningen eller tillverkarens supportwebbplats för information om hur du använder din tv som datorskärm.

Inaktivera ljudförbättringar

1. I Windows startmeny klickar du på Inställningar kugghjulsikonen för inställningar.

2. Klicka på System.

3. På vänster sida klickar du på Ljud (Sound).

4. Längst upp till höger klickar du på kontrollpanelen Ljud (Sound Control Panel).

5. När fönstret Ljud (Sound) öppnas klickar du på enheten med den gröna bocken.

6. Klicka på Egenskaper (Properties).

7. Klicka på fliken Förbättringar (Enhancements).

8. Se till att reglaget Inaktivera alla förbättringar (Disable all enhancements) är på.

• Om du inte ser fliken Förbättringar (Enhancements), eller om reglaget Inaktivera alla förbättringar (Disable all enhancements) redan är på, fortsätter du med stegen nedan.

Installera Windows Media Feature Pack

Om du använder Windows 10 N eller Windows 10 KN rekommenderar vi att du laddar ner Windows Media Feature Pack. När nedladdningen är klar startar du om datorn och provar att starta Netflix igen. Du kan ta reda på vilken Windows-version du använder genom att söka efterOm din PC (About your PC) i Windows.

Obs!
Om du inte ser någon Windows Media Feature Pack för din version av Windows 10 bör du kontakta Microsoft för att få hjälp med att avgöra vilken Windows Media Feature Pack som passar din dator.

Kontrollera att dina videodrivrutiner är uppdaterade

Du kan behöva uppdatera datorns videodrivrutin eller installera en videodrivrutin som stöds av Windows 10.

Netflix kundtjänst kan inte hjälpa dig med de här stegen. Om du inte känner dig bekväm med att göra det på egen hand ska du be datorns tillverkare om hjälp.

• Om din dator använder ett grafikkort eller en grafikprocessor ska du använda programvaran som installerades med kortet för att uppdatera videodrivrutinen.

Obs!
    AMD och NVIDIA är de vanligaste tillverkarna av grafikprocessorer och programvara till grafikprocessorer.
  • Om uppdateringen inte fungerade eller det inte fanns några tillgängliga uppdateringar kan du testa att avinstallera drivrutinen och sedan installera den på nytt.

• Om det inte finns någon videodrivrutin åt din dator som stöds av Windows 10 kan du testa att spela upp Netflix med en annan enhet eller webbläsare, som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.