Det står ”Det gick inte att öppna sidan – för många omdirigeringar”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Det gick inte att öppna sidan pga. för många omdirigeringar (Could not open the page, too many redirects)

Det tyder oftast på att information eller en inställning i webbläsaren Safari måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Tillåt cookies i Safari

1. Tryck på Inställningar (Settings) på hemskärmen (Home).

2. Rulla ner och tryck på Safari.

3. Under Sekretess och säkerhet (Privacy & Security) växlar du alternativet Blockera cookies (Block Cookies) till läget Av (Off).

4. Tryck på Tillåt alltid (Always Allow).

5. Gå tillbaka till ditt e-postmeddelande och prova länken för återställning av lösenord igen.

Mac-dator

Ta bort webbplatsdata för Netflix
  1. Gå till menyn Safari i webbläsarens övre vänstra hörn.

2. Välj Inställningar (Preferences).

3. Välj Sekretess (Privacy).

4. Välj Information (Details) eller Hantera webbplatsdata (Manage Website Data) under Cookies och webbplatsdata (Cookies and Website Data).

5. Sök efter Netflix.

6. Välj Ta bort (Remove).

7. Välj Ta bort nu (Remove Now).

8. När webbplatsdatan för Netflix har tagits bort tvångsavslutar du Safari och provar Netflix igen.

Så här tvångsavslutar du Safari:

1. Välj Apple-ikonen i webbläsarens övre vänstra hörn.

2. Välj Tvångsavsluta (Force Quit).

3. Välj Safari.

4. Välj Tvångsavsluta (Force Quit).

5. Bekräfta ditt val.