Netflix-fel O7702-1003

Om du stöter på felkoden O7702-1003 på din dator tyder det oftast på ett problem med turboinställningen på din Opera-webbläsare. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Uppdatera Opera

1. Öppna menyn Opera.

2. Välj Uppdatering och återställning (Update & Recovery).

3. Klicka på knappen Sök efter uppdatering (Check for Update).

4. När uppdateringen är nerladdad väljer du Uppdatera (Update).

5. Prova Netflix igen.

Fortsätt felsökningen nedan om det inte fanns någon tillgänglig uppdatering för Opera eller om uppdateringen inte löste problemet.

Uppdatera plugin-programmet WidevineCdm

1. Skriv opera://components i webbadressfältet i Opera och tryck sedan på Retur.

2. Leta reda på Dekrypteringsmodulen för Widevine-innehåll (Widevine Content Decryption Module) och välj Leta efter uppdatering (Check for update).

3. Prova Netflix igen när status visas som Komponent uppdaterad (Component updated).

Inaktivera turboläget

1. Skriv opera://settings i webbadressfältet i Opera och tryck sedan på Retur.

2. Välj Avancerat (Advanced) från menyn på vänster sida och sedan Funktioner (Features).

3. Bläddra ner till Opera Turbo och växla Aktivera Opera Turbo (Enable Opera Turbo) till läget av.

Obs!
    Opera Turbo är bara tillgängligt på Opera-versionerna 59 och tidigare.
  4. Prova Netflix igen.

Vad ska jag göra härnäst?