Netflix-fel D7371-1204

Vi kan tyvärr inte visa det du ville se.

Det här felet beror oftast på att information som lagras i webbläsaren behöver uppdateras.

Så här åtgärdar du problemet:

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Rensa www.netflix.com-cookien

1. Klicka på Inställningar med mera Inställningar med mera längst upp till höger i webbläsaren.

2. Klicka på Inställningar (Settings).

3. Klicka på Cookies och webbplatsbehörigheter (Cookies and Site Permissions).

4. Klicka på Hantera och ta bort cookies och webbplatsdata (Manage and delete cookies and site data).

5. Klicka på Visa alla cookies och all webbplatsdata (See all cookies and site data).

6. I listan letar du reda på och expanderar rullgardinsmenyn för netflix.com.

7. Till höger om www.netflix.com klickar du på Ta bort www.netflix.com Ta bort www.netflix.com.

8. Prova Netflix igen.

Rensa webbinformation

Obs!
De här stegen raderar all inloggningsinformation från din webbläsare.
  1. Klicka på Inställningar med mera inställningar med mera längst upp till höger i webbläsaren.

2. Klicka på Historik (History).

3. Klicka på menyikonen meny i fönstret som visas.

4. Klicka på Rensa webbinformation (Clear browsing data).

5. Välj All tid (All time) i rullgardinsmenyn Tidsintervall (Time Range).

6. Rulla ner i listan och markera alla kryssrutor. Klicka sedan på Rensa nu (Clear now).

7. Prova Netflix igen.