Netflix-fel S7020

Om du stöter på felkoden S7020 på din Mac, ofta tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel. Flera Netflix-flikar. (Whoops, something went wrong...Multiple Netflix tabs.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras, eller på att privat surfning används. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Stäng av funktionen Privat surfning

1. Välj Safari i menyfältet.

2. Välj Inställningar (Preferences).

3. Under fliken Allmänt (General), under Öppna Safari med: (Safari opens with:), väljer du Ett nytt fönster (A new window).

4. Stäng fönstret Inställningar (Preferences) för att spara den nya inställningen.

5. Välj Safari i menyfältet.

6. Välj Avsluta Safari (Quit Safari).

7. Öppna Safari och prova Netflix igen.

Rensa din webbläsares cacheminne

Safari version 10 eller senare

1. Välj Safari i menyfältet.

2. Välj Inställningar (Preferences).

3. Välj fliken Sekretess (Privacy).

4. Välj knappen Hantera webbplatsdata... (Manage Website Data...) .

5. Välj Ta bort alla (Remove All).

6. Välj Ta bort nu (Remove Now).

7. Välj Klar (Done).

Safari version 9 eller tidigare

1. Välj Safari i menyfältet.

2. Välj Återställ Safari (Reset Safari) och avmarkera alla rutor utom Ta bort alla webbplatsdata (Remove all website data).

3. Välj Återställ (Reset).

Rensa webbhistorik i Safari

1. Välj Historik (History) från menyfältet i Safari.

2. Välj Rensa historik (Clear History).

3. Välj All historik (All History) från nedrullningsmenyn.

4. Välj Rensa historik (Clear History) för att bekräfta.