Netflix-fel C7701-1003

Om du stöter på felkoden C7701-1003 på Google Chromebook eller Chromebox tyder det oftast på att vissa inställningar i webbläsaren måste ändras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Se till att din webbläsare tillåter uppspelning av skyddat innehåll
  1. Skriv in, eller kopiera och klistra in, chrome://settings/content/protectedContent i adressfältet och tryck sedan på Enter eller Retur.

2. Aktivera Webbplatser kan spela upp skyddat innehåll (Sites can play protected content) och prova sedan Netflix igen.

Eller:

1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer Chrome menyikon.

2. Klicka på Inställningar (Settings) > Integritet och säkerhet (Privacy and security) > Webbplatsinställningar (Site settings).

3. Under Innehåll (Content) klickar du på Ytterligare innehållsinställningar (Additional content settings) > Skyddade innehålls-id:n (Protected content IDs).

4. Aktivera Webbplatser kan spela upp skyddat innehåll (Sites can play protected content) och prova sedan Netflix igen.