Netflix-fel U7361-1254-C00D4E85

Om du stöter på felkoden U7361-1254-C00D4E85 på din Windows 10-dator tyder det oftast på att information som lagras på enheten behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Uppdatera Netflix-appen

1. Från aktivitetsfältet eller Start-menyn klickar du på Microsoft Store för att öppna den.

2. Klicka på Mer ikonen mer > Nerladdningar och uppdateringar.

3. Till höger om Netflix klickar du på Ladda ner nerladdningsikon.

4. När uppdateringen är klar kan du prova Netflix igen.

Uppdatera Windows

1. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet.

2. VäljInställningar (Settings).

3. Välj Uppdatering och säkerhet (Update & security).

4. Windows kommer att söka efter uppdateringar. Om det inte sker väljer du Sök efter uppdateringar (Check for updates).

5. Starta om datorn och prova Netflix igen när uppdateringarna har installerats.

Inaktivera läget Full kontroll (Exclusive Control Mode)

1. Välj ikonen Start längst ner till vänster på datorskärmen.

2. Skriv Ljud (Sound) i sökfältet.

3. Välj kontrollpanelen Ljud (Sound Control Panel) i sökresultatet.

4. När kontrollpanelen Ljud (Sound Control Panel) visas väljer du fliken Uppspelning (Playback).

5. Högerklicka på din nuvarande standardenhet för ljud. (Den har markerats med en grön bock.)

6. Välj Egenskaper (Properties).

7. Välj fliken Avancerat (Advanced).

8. Avmarkera rutan med beskrivningen Tillåt program att ta full kontroll över denna enhet (Allow applications to take exclusive control of this device).

9. Klicka på OK-knappen för att tillämpa inställningen.

10. Prova Netflix igen.