Netflix-fel C1-U7131-1957-205007

Om du stöter på felkoden C1-U7131-1957-205007 på din Windows 10-dator, ofta tillsammans med följande felmeddelande:

Felaktig e-postadress eller lösenord. Försök igen. (Incorrect email or password. Please try again.)

Detta beror oftast på ett problem med inloggningsprocessen. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Dubbelkolla ditt lösenord
  • Kontrollera att du anger rätt lösenord.

• Om ditt lösenord är korrekt kan du skicka ett e-postmeddelande för återställning av lösenord till dig själv (eller återställning via mobil, om du har angett ditt telefonnummer).

• E-postmeddelandet innehåller en länk som automatiskt loggar in dig på Netflix. Du uppmanas sedan att skapa ett nytt lösenord.

• Du måste använda länken inom 24 timmar. Om länken upphört att gälla kan du när som helst skicka ett nytt e-postmeddelande för återställning av lösenord till dig själv.