Netflix-fel M7353

Vi ber om ursäkt för avbrottet
Vi kan tyvärr inte visa det du ville se.
Felkod M7353

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Windows-dator

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Stäng av tillägg i Chrome

Du kan stänga av onödiga tillägg i Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adressfältet.

2. Stäng av alla tillägg som är aktiverade.

Obs!
    Tillägg som är listade under Chrome-appar (Chrome Apps) behöver inte inaktiveras.
  3. Prova Netflix igen.

Om dessa steg löser problemet kan du aktivera dina tillägg igen, ett i taget, för att försöka avgöra vilket av dem som hindrar Netflix från att fungera som det ska.

Uppdatera Windows

1. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet.

2. VäljInställningar (Settings).

3. Välj Uppdatering och säkerhet (Update & security).

4. Windows kommer att söka efter uppdateringar. Om det inte sker väljer du Sök efter uppdateringar (Check for updates).

5. Starta om datorn och prova Netflix igen när uppdateringarna har installerats.

Koppla bort alla sekundära bildskärmar

Koppla bort datorn från alla externa bildskärmar eller tv-apparater och försök att spela upp serien eller filmen igen. Om detta löser ditt problem är det troligt att din externa skärm eller tv inte stöder kopieringsskyddet HDCP.

Om du använder säkerhetsprogram

De här stegen är avsedda för avancerade datoranvändare.
  • Installera tillgängliga uppdateringar för säkerhetsprogrammet.

• Stäng av säkerhetsprogrammet tillfälligt och prova Netflix igen.

• Om problemet inte åtgärdas när säkerhetsprogrammet är avstängt kan det tyda på att programmet är inaktuellt eller oavsiktligt stör Netflix. Återaktivera det och kontakta sedan tillverkaren för att få hjälp.

Mac-dator

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Stäng av tillägg i Chrome

Du kan stänga av onödiga tillägg i Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adressfältet.

2. Stäng av alla tillägg som är aktiverade.

Obs!
    Tillägg som är listade under Chrome-appar (Chrome Apps) behöver inte inaktiveras.
  3. Prova Netflix igen.

Om dessa steg löser problemet kan du aktivera dina tillägg igen, ett i taget, för att försöka avgöra vilket av dem som hindrar Netflix från att fungera som det ska.

Koppla bort alla externa bildskärmar

Koppla bort datorn från alla externa bildskärmar eller tv-apparater och försök att spela upp serien eller filmen igen. Om detta löser ditt problem är det troligt att din externa skärm eller tv inte stöder kopieringsskyddet HDCP.

På Apples webbplats finns mer information om skärmar som stöds.

Om du använder säkerhetsprogram

De här stegen är avsedda för avancerade datoranvändare.
  • Installera tillgängliga uppdateringar för säkerhetsprogrammet.

• Stäng av säkerhetsprogrammet tillfälligt och prova Netflix igen.

• Om problemet inte åtgärdas när säkerhetsprogrammet är avstängt kan det tyda på att programmet är inaktuellt eller oavsiktligt stör Netflix. Återaktivera det och kontakta sedan tillverkaren för att få hjälp.