Netflix-fel M7399-1260-00000026

Om du stöter på felkoden M7399-1260-00000026 på din dator tyder det oftast på att information i din webbläsare behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Mac-dator

Uppdatera sidan

1. Uppdatera sidan med hjälp av uppdateringsikonen bredvid adressfältet.

2. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Kontrollera tillgängligt lagringsutrymme

1. Välj Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen.

2. Välj Om den här datorn (About This Mac).

3. Välj Lagring (Storage).

4. Om du har mindre än 100 MB tillgängligt lagringsutrymme på din enhet måste du frigöra utrymme innan du kan fortsätta titta på Netflix.

Rensa webbinformation i Google Chrome

1. Klicka på Meny Anpassa och kontrollera Google Chrome (Menu) längst upp till höger i webbläsaren.

2. Klicka på Inställningar (Settings) > Sekretess och säkerhet (Privacy and security) > Rensa webbinformation (Clear browsing data).

3. Klicka på Avancerat (Advanced).

4. Välj Sedan kontot skapades (All time) i rullgardinsmenyn Tidsintervall (Time range).

5. Avmarkera allt utom Cookies och annan webbplatsdata (Cookies and other site data).

6. Klicka på Rensa data (Clear data).

7. Prova Netflix igen.

Windows-dator

Uppdatera sidan

1. Uppdatera sidan med hjälp av uppdateringsikonen bredvid adressfältet.

2. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Kontrollera tillgängligt lagringsutrymme

Windows 7

1. Klicka på Windows-ikonen för att öppna Start-menyn.

2. Välj Dator (Computer) bland alternativen på höger sida.

3. En skärm som visar hårddiskenheter öppnas, med information om tillgängligt lagringsutrymme. Om du har mindre än 100 MB tillgängligt lagringsutrymme på din enhet måste du frigöra utrymme innan du kan fortsätta titta på Netflix.

Windows 8

1. Öppna Snabbknappsfältet (Charms Bar) genom att svepa från höger eller flytta muspekaren till skärmens övre högra hörn.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Ändra datorinställningar (Change PC Settings).

4. Välj Dator och enheter (PC and devices).

5. Välj Diskutrymme (Disk space).

6. Om du har mindre än 100 MB tillgängligt lagringsutrymme på din enhet måste du frigöra utrymme innan du kan fortsätta titta på Netflix.

Windows 10

1. Klicka på Windows-ikonen för att öppna Start-menyn.

2. Välj Inställningar (Settings) bland alternativen på vänster sida.

3. Välj System (System).

4. Välj Lagring (Storage).

5. Om du har mindre än 100 MB tillgängligt lagringsutrymme på din enhet måste du frigöra utrymme innan du kan fortsätta titta på Netflix.

Rensa webbinformation i Google Chrome

1. Klicka på Meny Anpassa och kontrollera Google Chrome (Menu) längst upp till höger i webbläsaren.

2. Klicka på Inställningar (Settings) > Sekretess och säkerhet (Privacy and security) > Rensa webbinformation (Clear browsing data).

3. Klicka på Avancerat (Advanced).

4. Välj Sedan kontot skapades (All time) i rullgardinsmenyn Tidsintervall (Time range).

5. Avmarkera allt utom Cookies och annan webbplatsdata (Cookies and other site data).

6. Klicka på Rensa data (Clear data).

7. Prova Netflix igen.