Netflix-fel tvq-st-121

Om du ser felkoden tvq-st-121, ibland med följande felmeddelande:

Det går inte att ansluta till Netflix. Försök igen eller besök: www.netflix.com/help. (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)

Det beror oftast på ett problem med nätverksanslutningen som hindrar din enhet från att nå Netflix. Följ stegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Digitalbox

Kontrollera din internetanslutning

Du kan testa enhetens anslutning genom att prova en annan app som använder internet. På vissa enheter kan du testa nätverket under enhetens inställningar.

Om andra appar inte heller fungerar, eller om du ser ett nätverksfel, innebär det vanligtvis att enheten inte är ansluten.

Obs!
Eftersom olika enheter ansluter till internet och felsöker nätverket på olika sätt har Netflix kundtjänst inte möjlighet att hjälpa till med detta på din enhet.

Om du vill se hur anslutningen går till på din enhet:

• Läs instruktionerna eller användarhandboken som du fick med enheten.

• Kontakta enhetens tillverkare för att få hjälp att ansluta enheten till internet.

Om enheten är ansluten men problemen kvarstår följer du nedanstående steg.

Starta om Netflix-appen

1. På felskärmen väljer du Avsluta (Exit) eller Ytterligare detaljer (More Details) > Avsluta Netflix (Exit Netflix).

2. Öppna Netflix och försök igen.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din digitalbox och all hemnätverksutrustning vara urkopplade samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av eller koppla ur digitalboxen.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på digitalboxen och försök använda Netflix igen.