Netflix-fel tvq-pm-103

Om du stöter på felkoden tvq-pm-103, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Du måste verifiera din ålder på www.netflix.com/verifyage för att få tillgång till barnförbjudet innehåll. (You must verify your age at www.netflix.com/verifyage to access mature content.)

Det beror ofta på att du inte har slutfört åldersverifieringen på ditt konto. För att lösa det här problemet går du till netflix.com/verifyage på en dator och slutför åldersverifieringen.