Netflix-fel S7363-1260-FFFFD1C1

Om du ser felkoden S7363-1260-FFFFD1C1 på din Mac, ofta tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel...
Oväntat fel
Ett oväntat fel uppstod. Läs in sidan igen och försök en gång till. (Whoops, something went wrong... There was an unexpected error. Please reload the page and try again.)

Detta beror på en teknisk begränsning på vissa äldre Mac-datorer. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Stäng mediaspelare

Stäng mediaspelare som YouTube, iTunes och QuickTime.

1. Välj Apple-ikonen i webbläsarens övre vänstra hörn.

2. Välj Tvångsavsluta (Force Quit).

3. Markera alla mediaspelare som fortfarande körs och välj Tvångsavsluta (Force Quit).

4. Avsluta Safari och starta om programmet.

5. Prova Netflix igen.

Starta om datorn

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Fortsätt med felsökningen nedan om du startat om datorn och det inte löser problemet, eller om det bara löser problemet tillfälligt.

Använd en annan webbläsare eller enhet

Öppna en annan webbläsare eller använd en annan enhet som stöds för att fortsätta titta på Netflix.