Netflix-fel D7361-1254-C00D5212

Vi kan tyvärr inte visa det du ville se.

Det här felet beror oftast på att din dator behöver en systemuppdatering för att den ska kunna spela upp Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

Uppdatera din Windows-version

Använd länkarna nedan för anvisningar om hur du söker efter uppdateringar av din Windows-version och prova sedan Netflix igen.

Datorer med Windows XP eller Vista kan inte uppdateras till en version som har stöd för Netflix. Vi rekommenderar att du använder en dator med Windows 10 eller senare.

Det här ska du göra härnäst