Det står ”Utlöpt” på en nerladdad titel

När du har laddat ner en titel till din enhet har du en begränsad tid på dig att titta på den innan den löper ut. Tidslängden beror på de enskilda licenserna och kan variera mellan olika titlar. För de titlar på din enhet som löper ut inom 7 dagar visas återstående tid på sidan Nerladdningar (Downloads) i Netflix-appen.

Vissa titlar löper ut 48 timmar efter att du först tryckt på Spela upp (Play). När du har börjat spela upp en av dessa titlar kan du se hur många timmar som återstår på sidan Nerladdningar (Downloads). Du kan titta på en nerladdad titel hur många gånger du vill innan den löper ut.

Om en titel har löpt ut måste du förnya den. Några titlar kan endast förnyas ett visst antal gånger. Titlar som inte längre finns på Netflix löper ut när de inte längre ingår i tjänsten, oberoende av när de laddades ner.

Följ nedanstående steg för din enhet för att förnya en nerladdad titel.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Ladda ner titeln igen
  1. Tryck på Nerladdningar .

• Om du inte ser nerladdningsikonen trycker du först på Mer menyikon eller Profil profilikon och sedan på Mina nerladdningar (My Downloads).

2. Längst upp till höger på skärmen trycker du på Redigera .

3. Markera kryssrutan bredvid serien eller filmen du vill ta bort.

4. Tryck på Ta bort .

5. Ladda ner serien eller filmen igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollera datum och tid på din iPad, iPhone eller iPod touch

Om din enhets datum och tid skiljer sig markant från det aktuella datumet och tiden får du problem med att spela upp video.

1. Tryck på ikonen Inställningar (Settings) på hemskärmen.

2. Tryck på Allmänt (General).

3. Tryck på Datum och tid (Date & Time).

• Om datum och tid inte stämmer trycker du antingen på datum eller tid för att justera, eller så reglerar du fältet Ställ in automatiskt (Set Automatically) så att inställningen anges till (On).

Ladda ner titeln igen

1. Se till att du är ansluten till internet.

2. Tryck på Nerladdningar i Netflix-appen.

• Om du inte ser nerladdningsikonen trycker du först på ikonen Meny och sedan på Mina nerladdningar (My Downloads).

3. Tryck på Redigera (Edit) längst upp till höger på skärmen.

4. Tryck på den röda kryssikonen för att ta bort titeln från din enhet.

5. Leta reda på titeln igen.

6. På beskrivningssidan trycker du på Ladda ner .

• För serier visas ikonen bredvid varje tillgängligt avsnitt.

7. När titeln har laddats ner kan du öppna den igen i sektionen Nerladdningar (Downloads) i appen.

På grund av studioregler kan det hända att vissa titlar inte går att förnya. Om det inte går att förnya en titel du vill se kan du ansluta till internet och streama den istället.

Windows 10-appen

1. Se till att du är ansluten till internet.

2. Tryck på Meny i Netflix-appen.

3. Tryck på Mina nerladdningar (My Downloads).

4. Tryck på varningsikonen bredvid en nerladdad titel som har utlöpt.

5. Tryck på Förnya nerladdning (Renew Download).

Alla titlar kan inte förnyas. Om det inte går att förnya en serie eller film du vill se kan du ansluta till internet och streama den istället.