Det står ”Utlöpt” på en nerladdad titel

Serier och filmer som laddats ner på din enhet kommer att löpa ut efter en viss tid. Du kan titta på en nerladdning hur många gånger du vill innan den löper ut. Den tid som återstår innan en nerladdning löper ut visas på sidan Nerladdningar (Downloads) i Netflix-appen.

Om en nerladdning på din enhet har löpt ut kan du följa de här stegen för att förnya den.

Serier och filmer som inte längre finns tillgängliga på Netflix kan inte förnyas eller laddas ner igen.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Ladda ner titeln igen
  1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Nerladdningar och sedan på en serie eller film.

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus bredvid en nerladdning.

5. Tryck på Ta bort nerladdning .

6. Gå tillbaka till serien eller filmen och ladda ner den igen.

iPhone eller iPad

Kontrollera datum- och tidsinställningarna

1. Tryck på ikonen Inställningar på hemskärmen.

2. Tryck på Allmänt (General).

3. Tryck på Datum och tid (Date & Time).

• Om datum och tid inte stämmer trycker du antingen på datum eller tid för att justera, eller så reglerar du fältet Ställ in automatiskt (Set Automatically) så att inställningen anges till (On).

Ladda ner titeln igen

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix profilknappen längst ner till höger.

3. Tryck på nerladdningsikonen .

4. Tryck på ikonen för nerladdningsstatus ikonen för nerladdningsstatus bredvid en serie eller film.

5. Tryck på Ta bort nerladdning ta bort nerladdning.

6. Försök att ladda ner serien eller filmen igen.

Netflix-appen för Windows

1. Se till att du är ansluten till internet.

2. Tryck på Meny i Netflix-appen.

3. Tryck på Mina nerladdningar (My Downloads).

4. Tryck på varningsikonen bredvid den nerladdning som löpt ut.

5. Tryck på Förnya nerladdning (Renew Download).

Obs!
Visa serier och filmer kan bara laddas ner eller förnyas ett begränsat antal gånger på grund av studio- och licensavtal. Om du ser ett felmeddelande där det står att du inte kan ladda ner en serie eller film igen behöver du titta på den medan du är ansluten till internet.