Så här hittar du ditt faktureringsdatum

Hitta ditt faktureringsdatum

Logga in på ditt konto och välj Faktureringsinformation (Billing details) för att se ditt abonnemang och din faktureringshistorik. Ditt faktureringsdatum motsvarar datumet då du registrerade ditt Netflix-konto.

• Ditt faktureringsdatum kan infalla en dag tidigare på grund av tidsskillnader.

• Om ditt faktureringsdatum infaller på en dag som inte äger rum varje månad (t.ex. 31) debiteras du istället på den aktuella månadens sista dag.

• Om du betalar för Netflix via tredje part kan faktureringsdatumet hos Netflix skilja sig från leverantörens faktureringsdatum.

Ändra ditt faktureringsdatum

För att byta faktureringsdatum måste du avsluta ditt konto och återaktivera det på det datum då du vill bli fakturerad.

• Om du avslutar inom din nuvarande faktureringsperiod kan du fortsätta att använda Netflix tills faktureringsperioden är slut. Därefter kan du återaktivera ditt konto på det datum då du vill bli fakturerad.

• Om ditt konto är fryst kommer det att avslutas på en gång och du kan återaktivera ditt konto när du vill.