Det står ”Problem vid uppspelning. Försök igen senare. (-11839)”

Om du ser ett felmeddelande på Apple TV där det står:

Ett problem uppstod vid uppspelningen av denna titel. Försök igen senare. (-11839) (A problem occurred while playing this item. Try again later...)

Detta tyder oftast på att information som lagrats på enheten måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

Ta bort Netflix

1. Markera Netflix-appen på Apple TV:s hemskärm.

2. Tryck och håll kvar i mitten av pekplattan eller den runda klickplattan på fjärrkontrollen tills Netflix-appen börjar skaka.

3. Tryck på uppspelningsknappen/pausknappen för att ta bort appen.

4. Välj Ta bort (Delete) för att bekräfta.

Installera om Netflix

1. Öppna App Store på Apple TV:s hemskärm.

2. Sök efter ”Netflix” för att hitta appen och välj sedan Installera (Install).