Netflix-fel F7111-1331

Du kan se den här felkoden i din webbläsare om:

• Ett problem med inställningarna i webbläsaren hindrar uppspelning på Netflix.

• Du inte kan titta på Netflix i en webbläsare med ditt nuvarande abonnemang.

Lös problemet genom att välja felmeddelandet och sedan följa stegen.

”Titeln är inte tillgänglig att titta på direkt” (This title is not available to watch instantly).

Det här felmeddelandet innebär att en inställning i din webbläsare hindrar uppspelning på Netflix.

Använder du ett bokmärke för att besöka Netflix?

Om du vanligtvis använder ett bokmärke för att besöka Netflix kan du prova att istället skriva in www.netflix.com i webbläsarens adressfält. Om detta löste problemet kan du uppdatera bokmärkets webbadress till www.netflix.com för att undvika att problemet upprepas.

Inaktivera tillägg i Firefox

1. Klicka på menyikonen längst upp till höger i webbläsaren menyknapp.

2. Klicka på Tillägg & teman (Add-ons and themes) och sedan på Tillägg (Extensions).

3. I avsnittet Aktiverad (Enabled) klickar du på knappen bredvid varje tillägg för att inaktivera det.

4. Avsluta och starta om Firefox och prova Netflix igen.

”Tyvärr kan ditt konto inte användas på den här enheten” (Sorry, your account can't be used on this device).

Det här felmeddelandet betyder att du bara kan titta på mobil eller surfplatta med ditt nuvarande Netflix-abonnemang.

Om du vill titta på Netflix i en webbläsare måste du välja ett annat Netflix-abonnemang.