Netflix-fel F7399-1260

Om du stöter på felkoden F7399-1260 på din dator tyder det oftast på att ett webbläsartillägg förhindrar att Netflix fungerar ordentligt. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Inaktivera tillägg i Firefox
  1. Klicka på menyikonen längst upp till höger i webbläsaren menyknapp.

2. Klicka på Tillägg & teman (Add-ons and themes) och sedan på Tillägg (Extensions).

3. I avsnittet Aktiverad (Enabled) klickar du på knappen bredvid varje tillägg för att inaktivera det.

4. Avsluta och starta om Firefox och prova Netflix igen.