Netflix-fel NW-6-404

Om du stöter på felkoden NW-6-404 betyder det oftast att data på din enhet behöver uppdateras. Följ stegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Android TV

Kontrollera att din enhet stöder streaming

Om du stöter på detta fel på en streamingspelare eller smart-tv baserad på Android TV ska du se till att du har installerat Netflix-appen från Google Play Store.

Om du inte ser Netflix-appen i Google Play Store är din enhet inte kompatibel med Netflix. Du måste i så fall använda en annan enhet för att streama.

Roku

Smart-tv

Ladda om Netflix-appen
  1. Välj Mer information (More Details) på felskärmen.

2. Välj Ladda om Netflix (Reload Netflix).

3. När appen har laddats om provar du Netflix på nytt.