Netflix-fel tvq-pb-101 (5.2.101)

Det här felet inträffar när ett nätverksproblem hindrar din enhet från att nå Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Samsung-tv

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Återställ Samsung Smart Hub

Om du använder en Samsung-enhet kan du behöva återställa Samsung Smart Hub. Du hittar stegen för att återställa Smart Hub på Samsungs supportsida, eller så kan du få hjälp genom att kontakta Samsung.

LG TV

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Återanslut din tv till internet

Om din LG-tv ansluter via Wi-Fi:

De här stegen tar bort Wi-Fi-inställningar på din tv. Se till att du har namnet på ditt Wi-Fi-nätverk och lösenordet till nätverket innan du sätter igång.
  1. Tryck på hemknappen på din LG-fjärrkontroll.

2. Välj Inställningar (Settings) längst upp till höger.

3. På vänster sida väljer du Nätverk (Network) > Wi-Fi-anslutning (Wi-Fi Connection).

4. Leta reda på ditt Wi-Fi-nätverk och välj X för att ta bort anslutningen.

5. Återanslut genom att välja ditt Wi-Fi-nätverk och sedan ange lösenordet.

6. Prova Netflix igen.

Om din LG-tv ansluter via en kabel:

1. Tryck på hemknappen på din LG-fjärrkontroll.

2. Välj Inställningar (Settings) längst upp till höger.

3. På vänster sida väljer du Nätverk (Network) > Trådbunden anslutning (Ethernet) (Wired Connection (Ethernet)).

4. Välj Redigera (Edit) och sedan Ställ in automatiskt (Set Automatically) två gånger.

5. Prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av din enhet och dra sedan ut strömsladdarna på ditt modem och din router.

2. Vänta i 30 sekunder och anslut sedan ditt modem och din router igen.

3. Vänta i en minut och sätt på din enhet igen.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Vissa enheter, modem eller routrar kan ta längre tid att återansluta till internet.

Alla andra tv-apparater

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Xbox One

Logga in på Xbox Live

1. Om du vill ansluta din Xbox till ditt Netflix-konto måste du vara inloggad på ditt Xbox Live-konto.

2. Försök att spela upp en titel på Netflix när du är inloggad igen.

Starta om enheten

1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix-appen:

1. Starta från Xbox Dashboard.

2. Välj Mina spel och appar (My Games & Apps).

Obs!
    Du kan behöva rulla ner på sidan för att se det här alternativet.
  3. Välj Appar (Apps) från alternativen på vänster sida.

4. Markera Netflix-appen och tryck på knappen Meny (Menu) på handkontrollen.

5. Välj Hantera app (Manage App).

6. Välj Avinstallera alla (Uninstall All).

7. Välj Avinstallera alla (Uninstall All) igen för att bekräfta.

Installera om Netflix-appen:

1. Börja från Hemskärmen (Home) på din Xbox One.

2. Rulla till höger för att öppna Store.

3. Välj Netflix i sektionen Appar (Apps).

Obs!
    Om du inte ser Netflix väljer du Sök alla appar (Search all apps) för att söka efter Netflix.
  4. Välj Installera (Install).

5. När appen har hämtats väljer du Start (Launch) för att logga in och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

1. Stäng av eller koppla ur din spelkonsol.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills alla indikatorlampor lyser med fast sken. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills alla indikatorlampor lyser.

4. Sätt på spelkonsolen och prova Netflix igen.

Kontakta din internetleverantör

Om du har följt instruktionerna men problemet kvarstår ska du kontakta din internetleverantör för att få hjälp med att åtgärda anslutningsproblemet.

Din internetleverantör kan göra följande:

• Kontrollera om internet ligger nere i ditt område.

• Åtgärda vanliga problem med routern, modemet eller felaktiga nätverksinställningar.

• Starta om eller återställa din nätverksanslutning.

Berätta följande för din internetleverantör:

• Om problemet gäller en enda enhet eller alla enheter som använder samma nätverk.

• Om enheten ansluter via Wi-Fi eller direkt med en kabel.

Gör följande innan du avslutar samtalet med din internetleverantör:

• Använd en webbläsare för att gå till fast.com och testa din internethastighet och anslutningen till Netflix.

• Prova att spela upp någonting på Netflix igen för att säkerställa att problemet är åtgärdat.