Det står ”Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten (-114)”.

Du kanske ser felkoden -114 tillsammans med följande meddelande:

Det gick inte att nå Netflix-tjänsten. Försök att starta om Netflix-appen. (-114) (Sorry we could not reach the Netflix service. Please try to restart the Netflix application.)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Tv eller streamingenhet för tv

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Obs!
Följ stegen nedan om du använder en Android TV/Box eller en Android-enhet som är ansluten till din tv.

Android TV/Box

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Rensa Netflix-appdata

De här stegen loggar ut dig från ditt Netflix-konto.
  1. Gå till appen Inställningar (Settings).

2. Välj Appar (Apps) > Se alla appar (See all apps) > Netflix.

3. Välj Rensa data (Clear data).

4. Välj OK.

5. Prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

De här stegen loggar ut dig från ditt Netflix-konto.
  1. Öppna Play Store-appen och sök sedan efter ”Netflix”.

2. Leta reda på och välj Netflix-appen i listan.

3. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Installera (Install) och vänta till installationen är klar.

5. Välj Öppna (Open) och prova sedan Netflix igen.

Fire TV/Stick

Starta om enheten

1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Installera om Netflix-appen

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på hemknappen hemknapp på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Öppna Netflix-appen och tryck på Alternativ knappen för alternativ.

3. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen för att bekräfta.

För att avinstallera Netflix:

1. Tryck på knappen Netflix på din Fire TV-fjärrkontroll.

2. Välj Ladda ner (Download) och välj sedan Öppna (Open).

3. Prova Netflix igen.

Digitalbox