Netflix-fel U7353

Om du stöter på felkoden U7353 på din dator eller surfplatta med Windows tyder det oftast på att information som lagras på enheten behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Återställ Netflix-appen
Obs!
De här stegen raderar alla nerladdningar som sparats på din enhet.
  1. Klicka på startmenyn, och sedan på knappen Inställningar knappen Inställningar (Settings).

2. Klicka på Appar (Apps).

3. Under Appar och funktioner (Apps & features) bläddrar du ner och klickar på Netflix > Avancerade alternativ (Advanced options).

4. Under Återställ (Reset) klickar du på knappen Återställ (Reset).