Netflix-fel U7361-1253-80070057

Om du stöter på felkoden U7361-1253-80070057 på din Windows 10-dator tyder det vanligtvis på ett problem med lagrad information eller lagrade inställningar på enheten. Följ stegen nedan för att åtgärda problemet.

Inaktivera ljudförbättringar

1. I Windows startmeny klickar du på Inställningar kugghjulsikonen för inställningar.

2. Klicka på System.

3. På vänster sida klickar du på Ljud (Sound).

4. Längst upp till höger klickar du på kontrollpanelen Ljud (Sound Control Panel).

5. När fönstret Ljud (Sound) öppnas klickar du på enheten med den gröna bocken.

6. Klicka på Egenskaper (Properties).

7. Klicka på fliken Förbättringar (Enhancements).

8. Se till att reglaget Inaktivera alla förbättringar (Disable all enhancements) är på.

• Om du inte ser fliken Förbättringar (Enhancements), eller om reglaget Inaktivera alla förbättringar (Disable all enhancements) redan är på, fortsätter du med stegen nedan.

Det här ska du göra härnäst

Vi undersöker det här felet. Kontakta Netflix kundtjänst för att hjälpa oss med vår undersökning.