Det står ”Ett enhetsfel uppstod (500.-115)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Ett enhetsfel uppstod. Försök igen. (500.-115) (Device failure occurred. Please try again.)

Det tyder oftast på att information som lagras på din Android-mobil eller surfplatta måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Avsluta och öppna appen på nytt
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Tvångsavsluta (Force stop) > OK.

4. Öppna appen på nytt och försök igen.

Obs!
Stegen för att avsluta en app och öppna den på nytt kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.