Det står ”Det gick inte att nå Netflix-tjänsten (-115)”.

Om du ser felmeddelandet:

Det gick inte att nå Netflix-tjänsten. Försök att starta om Netflix-appen. (-115) (Sorry we could not reach the Netflix service. Try restarting the Netflix application.)

Detta betyder oftast att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ stegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Starta om enheten
  1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Min Fire TV (My Fire TV).

• Om du inte ser Min Fire TV (My Fire TV) väljer du istället System eller Enhet (Device).

4. Välj Starta om (Restart).