Det står ”Ett enhetsfel uppstod (501.-109)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Ett enhetsfel uppstod. Starta om enheten och försök igen. (501.-109)” (Device failure occurred. Please restart your device and try again.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på enheten måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Stäng av din enhet och sätt på den igen
  1. Stäng av din mobil eller surfplatta. Se till att den är helt avstängd och inte bara låst.

2. Sätt på enheten igen.

3. Prova Netflix igen.

Chromebook eller Chromebox

Stäng av din dator
  1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.