Dolby Atmos på Netflix

Netflix stöder streaming med Dolby Atmos-ljud på vissa titlar.

Vad behöver jag för att streama med Dolby Atmos-ljud?

• Ett ljudsystem som stöder Dolby Atmos.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på netflix.com/ChangePlan

• En Netflix-kompatibel enhet som stöder Dolby Atmos

• En streamingkvalitet inställd på Hög (High) eller Auto. Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.

Vilka enheter stöder Dolby Atmos-ljud med Netflix?

Besök hjälpcentret för din enhet för att se vilka enhetsmodeller som stödjer Dolby Atmos. Om Dolby Atmos finns tillgängligt på din enhet kommer de modeller som stöds att visas i funktionsavsnittet. Du kan även kontakta enhetens tillverkare om du vill ha mer information.

Hur konfigurerar jag Dolby Atmos-ljud på min enhet?

Kontakta enhetens tillverkare för anvisningar om hur du konfigurerar Dolby Atmos på din enhet.

Hur snabb internetanslutning måste jag ha för att streama Netflix med Dolby Atmos-ljud?

Vi rekommenderar en internetanslutning på minst 3 megabit per sekund för streaming av titlar med Dolby Atmos-ljud.

Hur hittar jag titlar med Dolby Atmos-ljud?

Om du har ett system som är kompatibelt med Dolby Atmos, och ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD, kommer du att se en Dolby Atmos-ikon bredvid beskrivningen av tillgängliga titlar:

Observera att Dolby Atmos-ljud inte är tillgängligt för alla avsnitt eller alla säsonger av en tv-serie som stöder Dolby Atmos-ljud. Dessutom stöder inte alla serier eller filmer Dolby Atmos-ljud på alla språk.