Netflix-fel tvq-pb-101 (5.6.0)

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

  2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

  3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

  4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

PlayStation 4

Starta om enheten
  1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

  2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

  3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

  4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Digitalbox

Starta om enheten
  1. Stäng av enheten. Om enheten har en strömkabel drar du ur den.

  2. Se till att din enhet är helt avstängd, inte i vilo- eller standby-läge.

  3. Låt enheten vara avstängd i minst 15 sekunder.

  4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Smart-tv

Starta om enheten
  1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

  2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

  3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

  4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Xbox One

Starta om enheten
  1. Koppla ur enheten från strömförsörjningen.

  2. Tryck en gång på på/av-knappen och vänta 1 minut, eller låt enheten vara urkopplad i 3 minuter.

  3. Anslut enheten till strömförsörjningen igen.

  4. Slå på enheten och försök använda Netflix igen.

Alla andra enheter

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

Relaterade artiklar