Netflix-fel OF.NA.6

Om du stöter på felkoden OF.NA.6 på din mobil eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med ett av följande felmeddelanden:

Säkerhetskrav för nerladdningar
Du måste använda en annan enhet för att ladda ner serier och filmer. (OF.NA.6) (Download Security Requirements. To download TV shows and movies, you'll have to use a different device.)
Den här enheten uppfyller inte säkerhetskraven för nerladdningsfunktionen. (OF.NA.6) (This device does not meet the security requirements for the download feature.)

Detta tyder på att nerladdningsfunktionen inte stöds på din enhet. Eftersom Android finns på många olika typer av enheter med olika kapacitet fungerar inte nerladdningsfunktionen på alla Android-enheter. Du måste använda en annan enhet om du vill ladda ner serier eller filmer från Netflix. Se vår artikel om nerladdningar för mer information.