Jag kan inte spara nerladdningar på SD-kortet på min Android-enhet.

Om det inte går att spara nerladdade serier eller filmer på SD-kortet på din mobil eller surfplatta som kör Android beror det oftast på ett problem med SD-kortet. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Sätt in SD-kortet igen

1. Gå till Inställningar (Settings) på din enhet.

2. Tryck på Lagring och USB (Storage & USB).

3. Tryck på Mata ut (Eject).

4. Stäng av mobilen.

5. Beroende på vilken enhet du har ska du ta ut SD-kortfacket eller ta av höljet på baksidan. (Om det behövs lyfter du på låsmekanismen som håller SD-kortet på plats.)

6. Ta ut SD-kortet från facket.

7. Sätt tillbaka SD-kortet i facket. (Om du lyfte en låsmekanism ska du trycka tillbaka den.)

8. Sätt på din telefon igen, starta Netflix-appen och försök ladda ner titeln igen.

Prova med ett annat SD-kort

Prova att använda ett annat SD-kort i din enhet. Om du lyckas spara nerladdade serier och filmer på ett annat SD-kort kan det vara fel på det första SD-kortet, och det kan behöva formateras eller bytas ut. Be din enhets tillverkare om hjälp med att formatera ditt SD-kort.

Vad ska jag göra härnäst?

Om du har följt stegen ovan men fortfarande inte kan spara nerladdningar på ditt SD-kort kanske din enhet eller ditt SD-kort inte stöder den här funktionen. I så fall behöver du använda internminnet för att ladda ner titlar från Netflix.