Det står ”För många inloggningsförsök (-56)”.

Om du ser ett meddelande på din Android-mobil eller Android-surfplatta där det står:

”För många inloggningsförsök. Försök igen senare. (-56)” (Too many login attempts. Please try later.)

Detta beror oftast på ett problem med inloggningsprocessen på din enhet. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Logga in på en annan enhet

Logga in på Netflix på en annan enhet för att avgöra vad problemet är.

• Om du ser ett annat felmeddelande när du loggar in på den enheten kan du söka i vårt Hjälpcenter efter meddelandet för att fortsätta felsökningen.

• Om du inte ser ett annat felmeddelande kan du fortsätta att streama på den enheten eller fortsätta med felsökningsstegen nedan.

Försök igen senare

Om du inte har tillgång till en annan enhet, eller om du inte vill streama till en annan enhet, kan du vänta och prova att logga in igen senare.