Netflix-fel NQL.23000

Om du stöter på felkoden NQL.23000 på din mobil eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med ett av följande felmeddelanden:

Nerladdningar på för många enheter
Försök ta bort nerladdningar från den här enheten. (NQL.23000) (Downloads on Too Many Devices. Try removing downloads from this device.)
Du har nerladdningar på för många enheter. Ta bort nerladdningar från en annan enhet, eller se abonnemangsalternativen på netflix.com/changeplan. (NQL.23000) (You have downloads on too many devices. Please remove downloads from another device, or go to netflix.com/changeplan for plan options.)

Det betyder att du laddat ner serier och filmer på så många enheter som ditt abonnemang tillåter. För att ladda ner på en annan enhet kan du: