Netflix-fel NQL.23000

Om du stöter på felkoden NQL.23000 på din mobil eller surfplatta som kör Android, ibland tillsammans med ett av följande felmeddelanden:

Nerladdningar på för många enheter
Försök ta bort nerladdningar från den här enheten. (NQL.23000) (Downloads on Too Many Devices. Try removing downloads from this device.)
Du har nerladdningar på för många enheter. Ta bort nerladdningar från en annan enhet, eller se abonnemangsalternativen på netflix.com/changeplan. (NQL.23000) (You have downloads on too many devices. Please remove downloads from another device, or go to netflix.com/changeplan for plan options.)

Detta tyder på att du har överskridit det maximala antalet enheter som får lagra nerladdat material samtidigt. Beroende på vilket abonnemang du har kan du använda en, två eller fyra enheter för att ladda ner titlar. Om du vill ladda ner material till en ny enhet kan du antingen ta bort nerladdade titlar från en befintlig enhet eller uppgradera ditt streamingabonnemang.

Ta bort nerladdade titlar från en befintlig enhet

Om du inte längre vill använda en enhet för att titta på nerladdade titlar bör du ta bort titlarna från enheten. När du har tagit bort de nerladdade titlarna från enheten ansluter du till internet och startar Netflix-appen. På så sätt ser våra system att enheten inte längre används för att titta på nerladdat innehåll, vilket gör det möjligt för dig att ladda ner titlar till en ny enhet.

Om enheten har tappats bort eller gått sönder, eller av annan anledning inte kan ansluta till Netflix, kan du gå till Netflix.com/DeviceManagement när du är inloggad på ditt konto för att ta bort enheten från ditt konto. Efter 30 dagar utan aktivitet på en enhet inaktiveras den automatiskt och räknas inte längre till dina enheter.

Uppgradera ditt streamingabonnemang

Om du vill spara nerladdade titlar på fler enheter kan du uppgradera ditt streamingabonnemang. Våra abonnemang ger dig möjlighet att både streama innehåll och spara nerladdade titlar på en, två eller fyra enheter samtidigt.

Om ditt nuvarande abonnemang gäller för en eller två skärmar kan du uppgradera abonnemanget på Netflix.com/ChangePlan för att kunna ladda ner titlar till fler enheter.