Det står ”Fel på Netflix webbplats”

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Fel på Netflix webbplats
Vi kunde inte behandla din begäran.
Gå till Netflix startsida genom att klicka på knappen nedan. (Netflix Site Error. We were unable to process your request. Please go to the Netflix home page by clicking the button below.)

Detta betyder vanligtvis att webbläsaren måste uppdateras, eller att det är problem med nätverksanslutningen. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Logga in på en annan enhet

Logga in på Netflix på en annan enhet som använder samma nätverk som din dator för att avgöra vad problemet är.

Obs!
Om du redan är inloggad på en annan enhet ska du logga ut från Netflix och sedan logga in igen.
  • Om du ser en felkod eller ett felmeddelande när du loggar in, gör ändringar på kontot eller försöker titta betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix. Försök igen senare.

• Om du inte ser någon felkod eller något felmeddelande fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Använd en annan webbläsare eller enhet

Öppna en annan webbläsare eller använd en annan enhet som stöds för att fortsätta titta på Netflix.

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Starta om ditt hemnätverk

I detta steg måste din dator vara avstängd och all hemnätverksutrustning vara urkopplad samtidigt i 30 sekunder innan du kopplar in varje enhet igen, en i taget.

1. Stäng av datorn.

2. Koppla ur ditt modem (och din trådlösa router om det är en separat enhet) från strömkällan i 30 sekunder.

3. Koppla in modemet och vänta tills indikatorlamporna har återställts till sitt normala tillstånd. Om din router är separat från ditt modem ska du koppla in den och vänta tills indikatorlamporna har återställts till sitt normala tillstånd.

4. Sätt på datorn och försök använda Netflix igen.