Netflix-fel U7361-1254-8889000F

Vi kan tyvärr inte visa det du ville se.

Det här felet uppstår när ett problem med data som lagras på din enhet hindrar uppspelning på Netflix.

Så här åtgärdar du problemet:

Stäng av din dator

1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.

Uppdatera Windows

1. Tryck på Windows-tangenten på tangentbordet.

2. VäljInställningar (Settings).

3. Välj Uppdatering och säkerhet (Update & security).

4. Windows kommer att söka efter uppdateringar. Om det inte sker väljer du Sök efter uppdateringar (Check for updates).

5. Starta om datorn och prova Netflix igen när uppdateringarna har installerats.

Uppdatera din dators ljuddrivrutiner

För att lösa problemet kan du:

Om de här stegen inte löser problemet, eller om du stöter på samma problem med en annan webbläsare, måste du kontakta datortillverkaren för att felsöka problemet med ljuddrivrutinen.

Det här ska du göra härnäst