Det står ”Tillfälligt fel”.

Om du ser ett meddelande på din LG TV där det står:

[Netflix] Temporärt fel.
Försök senare. (Temporary Error. Try later.)

Det beror ofta på att din inbyggda programvara behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Kontrollera om det finns uppdateringar av den inbyggda programvaran eller andra programvaror

Kontrollera om det finns några tillgängliga uppdateringar av den inbyggda programvaran eller andra programvaror för din enhet. Om du behöver hjälp med att söka efter uppdateringar eller ladda ner den senaste versionen av den inbyggda programvaran eller andra programvaror ska du kontakta enhetens tillverkare.