Netflix-fel H403

Om du stöter på felkoden H403 på din dator med Windows 10, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Det har uppstått ett problem vid kommunikation med Netflix. Försök igen.

Detta tyder oftast på att inaktuell information på datorn måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Logga in på en annan enhet

Logga in på Netflix på en annan enhet som använder samma nätverk som din dator för att avgöra vad problemet är.

Obs!
Om du redan är inloggad på en annan enhet ska du logga ut från Netflix och sedan logga in igen.
  • Om du ser en felkod eller ett felmeddelande när du loggar in, gör ändringar på kontot eller försöker titta betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix. Försök igen senare.

• Om du inte ser någon felkod eller något felmeddelande fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

Avinstallera och installera om Netflix-appen

Avinstallera Netflix-appen

Obs!
Om du avinstallerar Netflix-appen försvinner alla titlar som du har laddat ner till enheten.
  1. Från Start-menyn skriver du Netflix.

2. Högerklicka eller håll Netflix-appen nedtryckt.

3. Ett popupfönster visas. Välj Avinstallera (Uninstall).

4. Välj Avinstallera (Uninstall) igen.

Installera om Netflix-appen

1. Från Start-menyn väljer du Store.

2. Välj Sök (Search) i det övre högra hörnet på skärmen.

3. Skriv in Netflix i sökfältet och tryck på Retur (Enter).

4. Välj Netflix i resultatet.

5. Välj Installera (Install).

• Använd dina Microsoft-uppgifter för att logga in om du uppmanas att logga in.

6. När installationen är klar startar du appen och provar Netflix igen.