Netflix-fel S7381-1204

Om du stöter på felkoden S7381-1204 på din Mac, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Ojdå, något gick fel ...
Oväntat fel
Ett oväntat fel uppstod. Läs in sidan igen och försök en gång till. (Whoops, something went wrong... Unexpected Error. There was an unexpected error. Please reload the page and try again.)

Detta tyder oftast på att inaktuell information på datorn måste uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Stäng av din dator
  1. Stäng av din dator via menyn:

• Mac: Klicka på Apple-menyn längst upp till vänster och sedan på Stäng av (Shut down).

• Windows: Från Startmenyn klickar du på Av/på (Power) > Stäng av (Shut down).

• Chromebook: Längst ner till höger klickar du på klockan > Logga ut (Sign out) > Stäng av (Shut down).

2. Låt datorn vara avstängd i minst 10 sekunder.

3. Sätt på datorn och prova Netflix igen.