Det står ”Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten (-2)”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Det gick tyvärr inte att nå Netflix-tjänsten. Försök igen senare. Besök Netflix webbplats om problemet kvarstår (-2)” (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later. If the problem persists, please visit the Netflix website.)

Det beror ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din enhet från att komma åt Netflix-tjänsten. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Mobil eller surfplatta med Android

Gå till Netflix.com i en webbläsare
  1. Använd en annan dator eller mobil enhet och anslut till samma Wi-Fi eller nätverk som enheten med problem.

2. Öppna en webbläsare och gå sedan till sidan netflix.com/clearcookies och logga in på ditt konto.

• Om du stöter på felkoden NSEZ-403 betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Om du inte stöter på något fel i din webbläsare när du genomför det här steget kan det finnas ett annat problem. Kontakta oss för mer hjälp.

Android TV

Om du stöter på detta fel på en streamingspelare eller smart-tv baserad på Android TV bör du se till att du har installerat Netflix-appen från Google Play Store.

Om du inte ser Netflix-appen i Google Play Store är din enhet inte kompatibel med Netflix, och du kommer att behöva använda en annan enhet för att streama.