Det står ”Tekniska problem. Vi arbetar aktivt för att lösa dessa.”

Om du ser ett meddelande när du försöker logga in på Netflix.com där det står:

Det har uppstått tekniska problem. Vi arbetar aktivt för att lösa dessa. Försök igen om några minuter. (We are having technical difficulties and are actively working on a fix. Please try again in a few minutes.)

Detta beror oftast på ett problem med inloggningsprocessen. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Bekräfta din e-postadress och ditt lösenord

Kontrollera att du har angett rätt e-postadress och lösenord innan du försöker logga in igen. Om du fortfarande inte kan logga in fortsätter du att felsöka nedan.

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Försök igen senare

Vänta en stund och försök sedan igen om du fortfarande inte kan logga in.