Netflix-fel tvq-pb-101 (3.1.-56)

Det här felet inträffar när ett nätverksproblem hindrar din enhet från att nå Netflix.

Följ stegen för din enhet för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.

Smart-tv

Återställ till standardinställningar för anslutning

Om du har ändrat anslutningsinställningarna på din enhet måste du återställa dem till standardinställningarna.

Detta kan gälla följande inställningar:

• Anpassade modeminställningar.

• VPN- eller proxyinställningar.

• Anpassade DNS-inställningar.

Kontakta enhetstillverkaren om du behöver hjälp med att ändra dessa inställningar.

När du har återställt dessa inställningar provar du Netflix igen.

Kontakta din internetleverantör

Det här kan hända om det är problem med den server för domännamnssystem (DNS) som din enhet ansluter till. Om du vill ha hjälp med att lösa ett DNS-problem måste du kontakta din internetleverantör.

Be din internetleverantör att göra följande:

• Säkerställ att enheten kan ansluta till följande Netflix-adresser:

• secure.netflix.com

• appboot.netflix.com

• uiboot.netflix.com

• fast.com

• Kontrollera om det finns några DNS-problem med ditt modem, din router, din enhet eller leverantörens DNS-servrar.

• Prova att använda en annan DNS-server för att se om det löser problemet.

Vi rekommenderar att du provar Netflix igen för att säkerställa att problemet är löst innan du avslutar samtalet med internetleverantören.