Netflix-fel H3-U7135-1103-403

Om du stöter på felkoden H3-U7135-1103-403 på din Windows 10-dator, ibland tillsammans med följande felmeddelande:

Det har uppstått ett problem vid kommunikation med Netflix. Försök igen. (Sorry, there was a problem communicating with Netflix. Please try again.)

Det beror ofta på ett anslutningsproblem som hindrar din enhet från att komma åt Netflix-tjänsten. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Logga in på en annan enhet

Logga in på Netflix på en annan enhet som använder samma nätverk som din dator för att avgöra vad problemet är.

Obs!
Om du redan är inloggad på en annan enhet måste du först logga ut från Netflix och sedan logga in igen.
  • Om du ser ett felmeddelande när du loggar in eller försöker titta på den andra enheten betyder det att det inte går att ansluta ditt konto till Netflix-tjänsten just nu. Försök igen senare.

• Kontakta kundtjänst om inget felmeddelande visas men det inte går att titta på enheten.