Netflix-fel 1017

Om du stöter på felkoden 1017 på din mobil eller surfplatta som kör Android tyder det oftast på att du använder en inaktuell version av Netflix-appen. Ladda ner alla tillgängliga uppdateringar av Android och Netflix-appen innan du fortsätter. Försök med felsökningsstegen nedan om alla tillgängliga uppdateringar har installerats och du fortfarande stöter på detta problem.

Rensa Netflix-appdata

När du återställer appen kommer alla nerladdningar på enheten att tas bort och du loggas även ut från Netflix.
  1. Gå till enhetens hemskärm eller lista över appar.

2. Håll Netflix-appen nedtryckt och tryck sedan på information för appen (App info).

3. Tryck på Lagring och cache (Storage & cache) > Rensa lagring (Clear storage) > OK.

4. Prova Netflix igen.

Obs!
Stegen för att rensa data i en app kan vara annorlunda för din enhet. Om du vill ha hjälp kan du läsa manualen som levererades med din enhet eller kontakta företaget som tillverkade den.