Netflix kan inte spelas upp i fullskärmsläge

Om Netflix inte kan spelas upp i fullskärmsläge på din Mac- eller Windows-dator betyder det oftast att din webbläsare behöver uppdateras. Följ dessa steg för att lösa problemet.

Chrome

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Edge

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Firefox

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Opera

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Aktivera helskärmsläge

1. Välj Meny (Menu) i Opera-webbläsarens övre vänstra hörn.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Webbplatser (Websites).

4. Bläddra nedåt tills du ser Full Screen (Helskärm).

5. Välj Manage Exceptions... (Hantera undantag...).

6. Välj X bredvid https://www.netflix.com om den visas.

7. Gå tillbaka till Netflix och fortsätt titta på din serie eller film.

8. Klicka på ikonen Helskärm i uppspelningsfönstrets nedre högra hörn.

9. Markera kryssrutan Remember my choice for this website (Kom ihåg mitt val för den här webbplatsen) i banderollen högst upp i webbläsaren.

10. Välj Tillåt (Allow).

11. Prova Netflix igen.

Safari

Rensa Netflix-cookien

1. Gå till netflix.com/clearcookies. Denna åtgärd loggar ut dig från kontot.

2. Välj Logga in (Sign In) och ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

3. Prova Netflix igen.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.