Jeg bliver hele tiden bedt om at installere Silverlight.

Hvis du ser gentagne meddelelser om at installere Silverlight, når du prøver at se Netflix, skyldes det normalt, at der er et problem med tilladelserne på din computer, eller at du bruger en browser, der ikke er kompatibel. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Trin til Windows
Trin til Mac

Fejlfinding i din browser

1. Ryd browsercookies
    Din browser anvender måske en forældet eller beskadiget indstilling i cookie-filen.

1. Gå til netflix.com/clearcookies for at fjerne Netflix-cookien. Dette vil logge dig af Netflix.com og omdirigere dig til Netflix-startskærmen.

2. Vælg Log ind (Sign In) for at logge ind igen og afspille serien eller filmen.

2. Genstart din browser
    Nogle gange bliver problemet løst, hvis browseren genstartes.

• Luk din browser, genstart den, og afspil serien eller filmen igen.

3. Prøv en anden browser
    Vi anbefaler, at du opdaterer til en browser, der understøtter HTML5, for at sikre, at din computer er optimeret til vores webafspiller. Download den nyeste version af Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera, og prøv Netflix igen. Vores webafspiller fungerer bedst på:

• Google Chrome på Windows XP Service Pack 2 eller nyere.

• Mozilla Firefox på Windows Vista eller nyere.

• Opera på Windows Vista Service Pack 2 eller nyere.

Kontrollér, at tilføjelsesprogrammet Silverlight er aktiveret

Det er muligt, at Silverlight browser-tilføjelsesprogrammet, som anvendes til at afspille indhold fra Netflix, er blevet deaktiveret. Følg nedenstående trin for at kontrollere, at tilføjelsesprogrammet er aktiveret i din foretrukne webbrowser.

Internet Explorer:

1. Tryk på Alt-tasten på tastaturet.

2. Vælg menuen Indstillinger (Tools) øverst i browservinduet.

3. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer (Manage Add-ons).

4. Vælg Værktøjslinjer og udvidelser (Toolbars and Extensions) under Typer af tilføjelsesprogrammer (Add-on Types) i panelet til venstre.

5. Vælg Alle tilføjelsesprogrammer (All Add-ons) i rullemenuen nederst i panelet til venstre.

6. Vælg Microsoft Silverlight.

7. Hvis dette er deaktiveret, skal du klikke på knappen Aktiver (Enable) i nederste højre hjørne af vinduet.

8. Afslut og genstart Internet Explorer, og prøv at se Netflix igen.

Google Chrome:

1. I adresselinjen skal du indtaste chrome://plugins for at få adgang til plugin-menuen i Chrome.

2. Vælg Aktivér (Enable) under Silverlight.

3. Afslut og genstart Chrome, og prøv at se Netflix igen.

Mozilla Firefox:

1. Vælg menuikonet i browserens øverste højre hjørne.

2. Vælg Tilføjelser (Add-ons).

3. Vælg Plugins i panelet til venstre.

4. Find Silverlight-pluginet, og vælg Aktivér altid (Always Activate) i rullemenuen til højre.

5. Afslut og genstart Firefox, og prøv at se Netflix igen.

Deaktiver ActiveX-filtrering i Internet Explorer

1. Vælg tandhjulsikonet () eller Funktioner (Tools) i øverste højre hjørne af din browser.

2. Vælg Sikkerhed (Safety).

3. Fjern markeringen af ActiveX-filtrering (ActiveX filtering).

Afinstaller og geninstaller Silverlight-plugin'et

Du kører muligvis en forældet version af Silverlight-plugin'et, eller plugin'et er blevet beskadiget.

Sådan afinstallerer du Silverlight-plugin'et:

Windows 8

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger (Settings). (Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen og klikke på Indstillinger (Settings)).

3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)

4. Under Programmer (Programs) skal du vælge Afinstaller et program (Uninstall a program).

5. Find og vælg Microsoft Silverlight.

6. Vælg Afinstaller (Uninstall)

Windows 7/Vista

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin

2. Klik på startknappen.

3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)

4. Indstil Vis med (View by) i øverste højre hjørne til Kategori (Category)

5. Under Programmer (Programs) skal du vælge Afinstaller et program (Uninstall a program)

6. Find og vælg Microsoft Silverlight.

7. Vælg Afinstaller (Uninstall)

Windows XP

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på startknappen.

3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)

4. Vælg Tilføj eller fjern programmer (Add or Remove Programs)

5. Find og vælg Microsoft Silverlight.

6. Klik på Fjern (Remove)

Sådan installerer du den nyeste version af Silverlight-pluginet:

1. Gå til Netflix.com, og afspil en titel.

2. Følg meddelelserne for at downloade og installere Silverlight på din Windows-pc.

Fejlfinding i din browser

1. Ryd browsercookies
    Din browser anvender måske en forældet eller beskadiget indstilling i cookie-filen.

1. Gå til netflix.com/clearcookies for at fjerne Netflix-cookien. Dette vil logge dig af Netflix.com og omdirigere dig til Netflix-startskærmen.

2. Vælg Log ind (Sign In) for at logge ind igen og afspille serien eller filmen.

2. Genstart din browser
    Nogle gange bliver problemet løst, hvis browseren genstartes.

• Luk din browser, åbn den igen, og afspil filmen eller tv-serien igen.

3. Prøv en anden browser
    Vi anbefaler, at du opdaterer til en browser, der understøtter HTML5, for at sikre, at din computer er optimeret til vores webafspiller. Du skal downloade den seneste udgave af Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera eller Safari og prøve Netflix igen. Vores webafspiller fungerer bedst på:

• Google Chrome på Mac OS X 10.9 eller senere (Snow Leopard).

• Mozilla Firefox på Mac OS X 10.7 eller senere.

• Opera på Mac OS X 10.9 eller senere.

• Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere.

Kontrollér, at tilføjelsesprogrammet Silverlight er aktiveret

Det er muligt, at Silverlight browser-tilføjelsesprogrammet, som anvendes til at afspille indhold fra Netflix, er blevet deaktiveret. Følg nedenstående trin for at kontrollere, at tilføjelsesprogrammet er aktiveret i din foretrukne webbrowser.

Safari:

1. Vælg Safari i øverste venstre hjørne, mens Safari er åbnet.

2. Vælg Indstillinger (Preferences).

3. Vælg Security (Sikkerhed).

4. Markér Tillad plugins (Allow Plug-ins).

5. Prøv Netflix igen.

Hvis Tillad plugins (Allow Plug-ins) allerede er markeret:

1. Vælg Plugin-indstillinger (Plug-in Settings).

2. Markér feltet ved siden af Silverlight.

3. Prøv Netflix igen.

Firefox:

1. Vælg Funktioner (Tools) i menulinjen øverst på skærmen.

2. Vælg Tilføjelser (Add-ons).

3. Vælg Plugins.

4. Find Silverlight-pluginet, og vælg Aktivér altid (Always Activate) i rullemenuen til højre.

5. Prøv Netflix igen.

Google Chrome:

1. I adresselinjen skal du indtaste chrome://plugins for at få adgang til plugin-menuen i Chrome.

2. Vælg Aktivér (Enable) under Silverlight.

3. Prøv Netflix igen.

Afinstaller og geninstaller Silverlight-plugin'et

Du kører muligvis en forældet version af Silverlight-plugin'et, eller plugin'et er blevet beskadiget.

Sådan afinstallerer du Silverlight-plugin'et:

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Finder-ikonet fra Dock nederst på skærmen.

3. Vælg (Go) og derefter Computer i menulinjen øverst på skærmen.

4. Klik på Macintosh HD-ikonet.

5. Vælg Bibliotek (Library).

6. Vælg Internet-plugins (Internet Plug-Ins).

7. Træk Silverlight.plugin til papirkurven.

8. Klik på ikonet for papirkurven, og vælg Tøm (Empty).

9. Når du har tømt papirkurven, er Microsoft Silverlight fjernet.

Sådan installerer du den nyeste version af Silverlight-pluginet:

1. Log på Netflix.com, og tryk på afspil (play) på en titel.

2. Følg anvisningerne for at downloade og installere Silverlight på din Mac.

Nogle medlemmer vil muligvis få vist meddelelsen Silverlight.dmg kan ikke åbnes, da den kommer fra en uidentificeret udvikler ("Silverlight.dmg cannot be opened because it is from an unidentified developer"), når de forsøger at installere Silverlight. Dette er meget almindeligt for programmer, der ikke er hentet fra Mac App Store. Hvis du støder på meddelelsen, skal du fortsætte med følgende trin for at fuldføre installationen af Silverlight.

1. Højreklik eller hold Control på dit tastatur nede, og klik på Silverlight.pkg.

2. Klik på Åbn (Open) i pop op-menuen.

3. Klik på Åbn (Open) på den meddelelse, der viser "Silverlight.pkg" er ikke fra Mac App Store ("Silverlight.pkg" er ikke fra Mac App Store). Er du sikker på, at du vil åbne den? ("Silverlight.pkg" is not from the Mac App Store. Are you sure you want to open it?) Åbning af "Silverlight.pkg" vil altid tillade, at den køres på denne Mac.

4. Følg anvisningerne for at fuldføre installationen.

5. Prøv Netflix igen, når programmet er installeret.