Netflix viser "Der opstod et problem med at afspille videoen. (1.1)"

Hvis du ser en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Der opstod et problem med at afspille videoen. Prøv igen. (1.1)

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Ryd Netflix-appdata

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen eller app-listen på din enhed.

2. Tryk og hold ned på Netflix-appen, og tryk derefter på App info.

3. Tryk på Lagring og cache > Ryd lagring > OK.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Trinnene til at rydde en apps data kan være anderledes for din enhed. Se vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt producenten.

Installer Netflix-appen igen

Disse trin fjerner alle serier og film, der er downloadet til din enhed, og du logges af din Netflix-konto.

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, tryk på Fjern (Uninstall) og derefter påInstaller (Install).

Disse trin kan også bruges til at geninstallere appen:

1. Åbn Play Butik-appen, og søg efter Netflix.

2. På listen skal du finde og trykke på Netflix-appen.

3. Tryk på Afinstaller.

4. Tryk på Installer, og vent til det er gennemført.

5. Tryk på Åbn, og prøv så Netflix igen.